Bi sodelovali?

Na popotniškem portalu Povsod je lepo govorimo o lepih stvareh. Če imate kakšno “na zalogi” tudi vi, jo z veseljem predstaviva najinim bralcem. A, pozor! To niso kar eni bralci. Najini bralci želijo najboljše, okusno, dinamično, lepo, prijetno in dostopno.


[one_third]slovenija

90 % obiskovalcev je iz Slovenije

 

[/one_third]

[one_third]reach

Mesečni doseg > 250.000 posameznikov

[/one_third]

[one_third_last]popotniki

Življenjski slog bralcev je dinamičen

[/one_third_last]


Popotniški portal Povsod je lepo je prvič zajokal leta 2010, kot nedolžen dnevnik popotniških zapisov, kasneje pa postal eden primarnih virov tistih, ki iščejo inspiracijo, nasvete in družbo za deljenje popotniških vtisov.


[one_third]www

Več kot 75.000 ogledov bloga mesečno

[/one_third]

[one_third]

Mesečni doseg > 250.000 posameznikov na Facebook strani

[/one_third]

[one_third_last]

Več kot 9000 aktivnih sledilcev na Instagramu

[/one_third_last]


Povsod je lepo v medijih

V preteklih 18 mesecih sva napisala več kot 30 prispevekov za največje slovenske tiskena medije (Delo, Finance, Dnevnik, Slovenske novice …), bila pa sva izbrana tudi med 16 najboljših popotniških blogov leta 2014.

V preteklem letu sva izdala tudi brezplačno 110-stransko e-knjigo “100 nasvetov za popotnike, ki si jo je do danes snelo že več kot 6500 posameznikov.

Več o najinih prispevekih v medijih najdete tukaj.

Kako lahko sodelujemo?

Preprosto. Dobimo se na kavici, lepe stvari in zanimive predloge damo na mizo in skupaj potuhtamo, kaj dobrega lahko imamo od tega vsi. Vi, midva in seveda najini bralci.

Vedno sva dosegljiva na 040 149 149 in mic(at)povsodjelepo.com. 🙂