Trenutno smo doma

HomeKatka -mobile

Katka -mobile

Sem Katja (ali Katka), manjša polovica Povsod je lepo. Zase pravim, da sem podporna skupina ogromni zmešani vreči idej – Micu.  Po eni strani sem prizemljena, lastnost, ki mi jo je dala moja izobrazba, po drugi strani pa plavam v pastelno obarvanih puhastih oblačkih. Moj idealni poklic bi bil upravljanje centra za crkljanje malih puhastih živalic, kjer bi imela tudi svoj laboratorij za mešanje krem. Rada imam čičeriko. Ne maram pospravljanja, ampak rada čistim. Vedno preveč spakiram. Obožujem morje in ne maram zime. Moj najljubši šport je snorklanje in potapljanje, ampak se zadovoljim tudi z jogo in utežmi. Rada ustvarjam. Z rokami. Rada spoznavam nove ljudi, ampak vedno bolj cenim čas v dvoje, troje, čas zase.

katka2

Kaj delam?

Pri Povsod je lepo skrbim za žensko obarvane prispevke, Prvo pomoč ter skrbim za Instagram. Po izobrazbi sem farmacevtka in sem nekaj let delala na fakulteti za farmacijo, potem kot toksikolog na Leku, trenutno prirpavljam vsebino za vse trge Micevega podjetja Hooray Studios. V srcu bom vedno farmacevtka, obsedena z negovalno kozmetiko in mejkapom, zato bosta na Instastorijih videli tudi veliko tega.

Moja posebna lastnost.

Na flavto lahko prima vista zaigram katerikoli komad.

Moja najljubša država.

Najbrž Indonezija. Japonska je blizu. Pa Tajska. Uh.

Najljubša pijača

Myanmarsko vino, ko že pol leta nisi spil niti kapljice

Najljubši trenutek na potovanju

Pogovarjanje. O nadaljnjih načrtih, idejah za na blog, dobrih knjigah. Pa naj bo to na rajski plaži, že-3-dni-ne-stuširana v džungli ali stari Ljubljani. Lokacija ni pogoj za lepe trenutke.

Česa ne bi ponovila na potovanju

Festivala vročih balonov v Mynamaru. Sprehajala sva se 5 ur po dežju in blatu pri 14 stopinjah in zaspala z glavo na mizi v lokalni “restavraciji”.

Kaj me je potovanje naučilo?

Kako malo dejansko potrebujemo za preživetje. Če pomislimo, kako desetletja samo nabiramo stvari, za potovanje samo z enim nahrbtnikom pa potrebujemo samo par kil.