Spet smo doma

2014

Nov projekt. <3 Music

Malce sem se zakopal v delo. Sem ugotovil, da v želji po 2012 ne morem zabušavat, ampak je potrebno pošteno poprijeti za delo. Zvečer, ko se uležem, razmišljam, da sem se mogoče malo “overloadal”, pa na koncu ugotovim, da se pri vsem skupaj bojim le samega sebe. Vem, da zmorem vse, kar mi je naloženo za postoriti, bojim se le, da bom samega sebe težko prepričal, da se splača. Pa tudi tukaj gre pošteno na bolje. Vem, kaj je moj cilj in pot do njega je tisto, kar mi lajša vsakdan …

Začeli smo. Z novo zasedbo smo pristopili k svežemu glasbenemu projektu. Še vedno ne smem omenjati, kdo vse je “v bendu”, vsaj dokler se zadeve ne skomunicirajo pravilno pri tistih pomembnih drugih. Lahko pa rečem, da smo na kupu super fantje, zagnani, vsak s svojim specifičnim znanjem, vsi z željo, da predstavimo nekaj “da bo razfukalo” odre. Priznam, da je moje glasbeno znanje trenutno v tej zasedbi najšibkejši člen. Res je, nisem vadil vsaj 3 leta, roke in noge ne ubogajo več …  a važno, da je v glavi ostalo vse “poštimano”. Verjamem, da bom kmalu nazaj v formi.

Prve vaje. No, bolj pogovor, kot vaje!

Ni ga lepšega občutka, kot stopiti na oder. Ko se telo trese od adrenalina. Ko prvič udarim po bobnih, ko zadoni. Ko me tonski mojster na odru pogleda, kao da sem nor. Pa se prime za ušesa, ker je tako glasno. In sem prešvican po prvem komadu. Čist. Palčke drsijo iz roke, ker ni več trenja. Se udarim s prstom po robu bobna, si ga presekam in začne tečt kri. Ne opazim. Kri šprica po činelah, bobnih, po meni. Vsi vidijo, samo jaz ne. Še bolj klatim, ker čutim, da me nekaj boli pa ne vem kaj je. Odganjam bolečino …. (resnična situacija iz turneje naio ssaion: Munchen 2007)

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Mnemba. En ar raja za snorklanje.

A veš, kaj mi gre na živce, ko berem kakšne popotniške bloge? Iščem najboljše...

Vse lepo na Povsod je lepo.

Bolj kot se "fijakava" po naši Sloveniji gor in dol, bolj ugotavljava, da nimava...

Indija skozi moje oci. Zadnjic

Vsega lepega ... "So, sir, which room do you like?" me vprasa bellboy v hotelu...

Od “Murder capital of the world” do doma

Nekje, enkrat v zadnjih dneh, ki smo jih prezivljali ob kokosih, valovih in dominah...

Dišeči Pulau Ai

Na obzorju se je izza meglic risal bled obris otočka. Najprej zgolj silhueta, takšna,...

Oman – Kako najeti poceni in dober avto?

Priznam. Pred potovanjem v Oman je bila ena mojih največjih skrbi avto. Kako ga...

Utrinki

Komentarji

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime