14 nasvetov za popotovanje po Floresu

Ker so spomini na tritedensko popotovanje po Floresu še zelo sveži, sva pripravila tale vodnik s 14 praktičnimi nasveti. Poskušala sva biti kar najbolj konkretna, a prav zaradi tega verjetno tudi malce pristranska. Naj služi le kot opora tvojim željam. Morda komu pride prav. 🙂

Vodnik lahko snameš tukaj.

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on “14 nasvetov za popotovanje po Floresu

  1. Na Floresu sem bil leta 2004. Vidim, da se je veliko stvari spremenilo. Takrat ni bilo nobene vstopnine na Kelimutu. Tudi prevozi so bili zelo poceni. Najem boljšega džipa s šoferjem in gorivom je stal okoli 6.000 takratnih tolarjev.

    Kar se tiče prijaznosti ljudi, pa sem se jaz v Indoneziji veliko bolje počutil na tistih predelih, kjer je večinsko prebivalstvo muslimansko.

    Drugače pa super blog, videi,.. Sam še tako naprej!

  2. Tomaž, živjo! Uf, praz zanima me, kako je bilo 2004 na Floresu. Se da kje videt kakšne tvoje fotke? Kolikor sva uspela razbrati je v ljudeh močna inciativa, da Flores postane “nov Bali” in vse gre v to smer. Nekaj je izpadlo lepo, spet nekaj pač ne. Tako je. Narava bo že zbalansirala tako, da bo prav! Hvala za lepe pohvale in lepo, da si z nama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.