Ne greva v Avstralijo, greva pa na Filipine! :)

Po tem, ko sva dva dni manično-depresivno iskala rešitev, da bi lahko z odprtimi rokami sprejela nagrado, ki sva jo prejela kot ena izmed Top 16 popotniških blogerjev na natečaju The Big Blog Exchange, in tako za 10 dni odpotovala v Avstralijo, sva na koncu vrgla “tavlko” puško v koruzo. Premalo časa, prezahtevni pogoji, prevelik šok za najino denarnico.

Vesela, ponosna in hkrati hvaležna sva, da sva ena izmed zmagovalcev, a za vsako ceno, ceno, ki bi naju stala verjetno tega, da bi morala potovanje zaključiti kakšna dva meseca predčasno, pač ne moreva na drugi konec sveta zastopat “slovenske barve”.

Ob zmagi sva dobila veliko čestitk, veliko pohval, veliko predlogov, kako in kaj naprej, nazaj, levo in desno. Veliko predlogov po sodelovanju, veliko zanimanja. Vsem sva prijazno odgovorila in razložila situacijo in čudežno je nekaterim izmed teh očitno ravno tisti trenutek prenehal delovati njihov email račun, saj nisva dobila več nikakršnega odgovora.

“Ampak kurc jih gleda dol iz našega lepega Bleda,” mi je enkrat ušlo. 🙂

Pa je minil dan, dva, teden. In prejela sva mail, katerega povzetek bi lahko strnil v teh nekaj besed: “Super sta. Pozabita Avstralijo, mi vaju peljemo decembra na Filipine!”

Kdo drug kot STA Potovanja! 🙂 Ne le, da imajo v njihovi kavarni daleč najboljšo dvojno kavo z mlekom, da ves čas predvajajo Travel Channel in da so včasih imeli super akcijo, da če si se checkiral prek FourSquare, si dobil čokoladni rogljič, očitno so eni redkih (po moji statistiki … čaki, da pregledam … ja, EDINI), ki očitno razumejo celotni koncept popotništva in s tem povezanega širjenja vsega lepega prek popotniških blogov.

Da ne dolgovezim. Epilog je takšen. Decembra greva z njihovo pomočjo na Filipine! Juhuhu! Kam, še ne veva. Kje bova za božič? Novo leto? Nimava pojma! Ampak veselje, ki nama ga je prineslo to priznanje z njihove strani je nepopisno!

Tu in tam bote na najinem blogu opazili njihov logotip in povezavo do njihove strani. Ja, vsaj to lahko narediva, kajne? Vi pa le kliknite nanj, če si boste zaželeli kakšne poceni letalske karte do vseh teh lepih krajev in prijaznih ljudi, s katerimi delimo naš planet!

A lahko greva zdej na pivo? 🙂

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on “Ne greva v Avstralijo, greva pa na Filipine! :)

  1. Bravo.
    Sem ful vesela za vaju, v bistvu sploh nismo tko zagamani, kot včasih mislimo, da smo 🙂
    Srečno in po pameti, rada spremljam vajino pot!

  2. Waaaa, super! 🙂 Vesela za vaju. upam, da bo pivo spralo grenak prikous iz prejšnje lokacije :). Cheers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.