Spet smo doma

Azija

Izberi svoj popotniški stil. Xoxo

Vsak popotnik, naj bo star ali mlad, močnejši ali suh, visok ali nizke raste, mora v svoj potovalni kovček položiti dovolj majic, hlač in modnih dodatkov, da lahko zadovolji tudi najzahtevnejše oko, ki ga ošvrkne na njegovi poti. Prav zato sva v tem prispevku Katka in moja malenkost iz širokega nabora najine potovalne modne omare pripravila 5 popotniških stilov za vsak okus. Prepričana sva, da bo vsakdo našel nekaj zase.

stil

Stil #1: “Žejn tk ko kurba”

Stil zaznamujejo nad kolena privihane bombažne hlače v modni črno-zeleni kombinaciji s poudarjenimi oranžnimi vzorci. Stil majice se ujema s krojem hlač in poudari vašo brezskrbno naravo. Seveda pa ne gre brez ujemajočega se klobuka, ki vas bo v vročih dneh ščitil tako pred soncem, kot tudi pred modnim linčem.

Stil #2: “Lejga, zgubu sm se”

Za ta stil sva izbrala povsem samosvoj stil daljših hlač, ki pustijo gležnjem da, kot pravimo modni guruji, dihajo. Rahlo sivkast odtenek majice z modernim vzhodno-bulgarskim stilom ovratnika bo poudaril vaša ramena in naredil vrat še daljši, kot je v resnici. Rahlo “retro” torbica naj služi le sami sebi.

Stil #3: “Delam se zajebanga”

Ne, ne, ne. Ta stil je le za drzne. Izviren črno-zeleno-oranžen vzorec hlač z zavihano desno hlačnico bo ustavljal poglede modnih sladokuscev in razorožil še tako neizprosno modno policijo. Majica z “grafitarskih” pridihom in v zlati rez pozicionirano luknjo, bo komplement modnemu klobuku, ki naj le stoji postrani.

Stil #4: “Papaya ali ne papaya”

Stil, brez katere ne smeš na plažo. Nikakor! Modne kratke hlače z zimzelenim vzorcem rož v oranžno-črno-sivi kombinaciji, turkizen sari, izpod katerega se bohotijo vaše mišičaste prsi in bleščeče modra torbica bodo izvabljaji zavidljive poglede in vzdihljaje poželjenja. Ne drznite se preveč, saj za posledice ne odgovarjava! 😉

Stil #5: “Japi daba du”

Za najin zadnji stil sva se podala v povsem neznane vode. Da, tudi za naju! Izbrala sva kroj hlač, ki ga lahko na modnih brveh pričakujemo šele v letu 2020 in mu za kanček sofisticirane samovšečnosti dodala še majico rahlo trapezoidaste oblike. Otroci, tega ne poskušajte doma!

Upava, da sva z najinim naborom popotniških stilov segla globo v vaša modna srca in da boste z najino pomočjo našli svoj pravi popotniški stil. Poljubčke in pozdravčke in modnega Hoi Ana. Mwa***

 

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Pšenica, ptički in krater

Ne duha ne sluha o sushiju. Japonska nama na velikem pladnju ponuja vse, samo...

Iz Kalkute v Varanasi

Kalkuta je bila do naju prijazna. Prvič sva si privoščila sobo s klimo, v...

Živeti na Koh Tau? Zakaj pa ne …

Še ena izmed lokacij, kjer bi lahko preživela kakšno leto ali dve. Tajski otoček...

Prva pomoč: Hsipaw (Myanmar)

Hsipaw je majhno mestece oziroma bolj vas, ki je iztočišče za luškane enodnevne izlete...

Prva pomoč: Labuan Bajo, Flores (Indonezija)

Labuan Bajo, še nedavno majhna vas, se zadnja leta razvija v pravo turistično zatočišče...

Eno leto na poti.

Ne, ne greva še domov. Če te slučajno zanima. Katka si je zlomila nogo,...

Utrinki

Komentarji

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime