Ponujava “Popotniško prvo pomoč”

Zagotovo največji, a hkrati tudi najbolj zabaven izziv popotnika, je situacija, ko se znajdeš v novem mestu. Na letališču, na avtobusni ali železniški postaji. V rokah držiš ta sveti Lonely planet in obračaš tisto mapo levo, desno, listaš nekaj strani naprej, pa nazaj. Bereš napise v tujem jeziku in hkrati poskušaš utišati bradatega gospoda, ki ti vztrajno nabija, da ima o točno to, kar ti rabiš.

V najinih preteklih 14 mesecih potovanja sva točno tole zgoraj opisano doživela v več kot 100 mestih. Vedno ena in ista pesem in večno vprašanje: Kako priti od tukaj do ene poceni sobe? In ravno s tem razlogom sva se lotila priprave novega poglavja na najinem blogu, ki sva ga poimenova kar Prva pomoč. Klikni sem, ali pa zgoraj v orodno vrstico.

V Prvi pomoči boste našli torej najin zapis, kot bi ga predala prijatelju, ki naju vpraša: “Ej stari, daj pomagaj. Kam naj grem, ko pridem v Bangkok na letališče?” Ko enkrat najdete sobo, odložite nahrbtnik, krstite WC in se stuširate, svet postane lažji in po tem vam najina Prva pomoč več ne pomaga. Od tega trenutka dalje se namreč začne samo vaše popotniško raziskovanje!

Za enkrat sva dodala nekaj mest, sproti jih bova dodajala še več in več. Upava, da vam pride kdaj prav!

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on “Ponujava “Popotniško prvo pomoč”

  1. Vidva sta res the best! Hvala za tole prvo pomoc 🙂

  2. Ni zakaj 🙂 Upava, da bova komu prihranila kak zivec 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.