Trenutno smo v Chiang Maiu

Lepopis

Vsak mesec Povsod je lepo.

Popotniški blog Povsod je lepo hrepeni po več. In boljšem. In lepšem. Toliko lepih zgodb kroži med nami. Toliko lepih utrinkov, pripovedi, trenutkov. In ker najinega otroka nikoli nisva imela namen zakleniti v klet in ga tam pustiti do abrahama, vam želiva predstaviti Lepopis.

Kaj je Lepopis?

Lepopis je, po domače povedano, brezplačna e-revija, ki bo (za začetek) izhajala enkrat mesečno. V njej pa bodo zbrane vaše zgodbe. Ne najine. Najinih imate že poln kufer. Revija pa ne bo le popotniška. Dotaknila se bova tudi tematik, ki po najinem mnenju jutranjo kavico pijejo skupaj z gospodom Potovanjem. Gospodična Kulinarika, gospa Umetnost, gospodič Lifestyle …

IMG_7601
Fotogalerija s pisane Kube.

Kaj vas čaka v prvi izdaji?

Najprej vas čaka uvodnik, ki ga itak nihče nikoli ne bere, za to o njem ne bom izgubljal besed. Čeprav … je pa dober! 😉 Dva odlična fotografa sta prispevala svoje fotografije. Blaž Gvajc iz Kube, Aljoša Videtič iz Islandije. Maja Fister se je razpisala o tem, kako varno je za dekleta solo potovanje po Indoneziji, Luka Jesih pa je pripravil predlog potovanja po Ugandi.

V prav posebno čast pa si štejeva, da lahko v prvi izdaji gostiva tudi gospoda Ferija Lainščka, ki je na malce drugačna vprašanja podal odgovore, ob katerih je menda Katka potočila nekaj solzic. 🙂

Kako snameš februarski Lepopis?

Preprosto. Izpolniš spodnji obrazec. Ne skrbi, ne bova ti pošiljala spama. Lahko si svoje ime in mail tudi izmisliš. Pa prijetno branje!

[ninja_forms_display_form id=8]

Lepopis je optimiziran za branje na tabličnih računalnik in tistih ta-velikih telefonih, za katere potrebujete orožni list. Seveda ga lahko berete tudi na računalniku in Kindlu. Je v formatu *.pdf in težek 8,2 MB.

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Indijska košarica

Goa je nek drug planet v Indiji. Ja, vem, ponavljam se, ampak to je...

Potovanje v času korone

Da najprej položimo temelje in odženemo vse, ki so ponesreči zajadrali sem namesto na...

Prispevek za punce! ;)

Tajske ženske so zame osebno ene lepših v Aziji. Pustimo dejstvo, da pogosto nisem 100...

Babi: “Daj ti, zresni se pocasi!”

<div class="wp-caption alignnone" style="width: 522px"hitro bezi nas lajf...Ta njena izjava je zgolj iztocnica. Ni...

Najboljši sushi na planetu Zemlja

Olive, Kanye West, sushi. Obožuješ jih ali pa ne maraš. Pri nama gre takole:...

Po 2 letih še samo 5 dni

Prvi znanilci, da gredo stvari na boljše niso sonce, odprti lokali in oglasi za...

Utrinki

Komentarji

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime