Spet smo doma

Finance

Šparovčki. Za tvoje najdaljše potovanje.

Moje najdaljše potovanje se je začelo pred plus-minus sedmimi leti, ko sem po piva in “melodične” glasbe polnem študentskem žuru ob prebolevanju jutranjega mačka v koš vrgel vse prazne (če odštejemo vanje ugasnjene cigarete) pločevinke piva. Razen treh. In te tri pločevinke so glavni razlog, da lahko danes pišem ta prispevek.

Prvo pločevinko … eh, kurc, dajmo ji rečt kar piksna. Prvo prazno piksno pira sem si nastavil na mizo zraven računalnika. Drugo sem dal v kopalnico. Tretjo sem naslednji dan odnesel v pisarno. Ja, imel sem pisarno in ja, tudi zmačkan sem hodil v službo. Pozor! Lokacije niso bile namključno izbrane. Vse tri namreč magnet za kovance. Računalnik? Sediš, buljiš v ekran, brskaš po predalu, najdeš skritih 50 centov. Bam! Takoj v piksno. Kopalnica? Prideš domov iz žura, slečeš hlače, po kopalniških tleh zažvenketajo kovanci. Bam! V piksno. Pisarna? Prideš z malice, ostane drobiž. Bam! Bam! Bam!

Šparovčki za tvojo strast

Na naši facebook strani Povsod je lepo se približujemo številki 10.000 lajkov. To je nekaj več kot gre potnikov v 20 najnovejših Airbus A380. In ker je stran z vsem svojim dogajanjem že zdavnaj presegla vsa najina pričakovanja, sva se odločila, da ob tej številki podariva nekaj lepega. Žal ne vsem. Trem. Trem, ki jih bova izbrala ne-vema-še-kako-ker-je-to-res-bedna-naloga.

V sodelovanju s Srkaj iz srca smo pripravili te tri Povsod je lepo šparovčke. A niso lepi, no? 🙂 Oblikovala jih je Nika, ki se vsega loti s srcem in strastjo. Šparovčki so narejeni ročno, poslikani ročno in ročno postavljeni v peč in vzeti iz nje. 🙂 Ta trenutek se grejejo nekje na par sto stopinjah in že kmalu bodo na poti k nekomu izmed vas.

Prav posebni šparovčki

Ampak, pozor! To niso navadni šparovčki. To so šparovčki za tvojo največjo strast. Pa naj bo to potovanje ali karkoli drugega. In ker si tega res zelo, zelo želiš, imajo (ali bolje rečeno, nimajo) ti šparovčki eno prav posebno lastnost. Ne da se jih odpreti. Ja, kar vržeš noter, lahko ven dobiš le na en način. S kladivom.

In kako do njih?

Saj pravim. Trem izmed tistih, ki ste z nama na facebook strani Povsod je lepo, jih bova podarila. As simple as that. 🙂

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Vse pakirano, jutri akcija (Oman, 3. dan)

Ura je 23:26. Shit! Kolko je ura? OK, tale prispevek bo treba napisan brzinsko...

Greva na otok Misali. No, mogoče.

Včeraj sva bila pogumna! :) Po nekaj dneh "prevžekovanja" avokada, čebule in paradižnikov, sva...

Uvod v tvoje potovanje na Islandijo

Najpomembnejši podatek na začetek: 7-dnevno potovanje po Islandiji je bilo eno najinih najbolj zanimivih,...

Zanzibar. Prenočišča od 6 do 600 dolarjev.

Zanzibar je širok 40 in dolg 80 kilometrov. Od severa do juga teče nova,...

Predlog potovanja: Turkizni Maldivi!

Maldivi so bili po sedmih mesecih potovanja za naju sladka češnja na vrhu sadne...

Rindfleischetikettierungsüberwachung- saufgabenübertragungsgese!

Tole zgoraj je menda najdaljša nemška beseda, ampak ker govori o nekem zakonu etiketiranja govejega...

Utrinki

Komentarji

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime