Trenutno smo v Chiang Maiu

Main

@Formula 1. Z Valetom v Valenciji …

Včasih nas doleti nekaj kot pomaranča s kokosa (beri: strela z jasnega). Nekaj kar sploh ni uvrščeno v naše polje pričakovanj, a je ravno zaradi tega še toliko slajše. Lani, se ne spomnem točno kdaj, je na Gospodarskem razstavišču veliko zabavo s svetovno znanim DJ-jem Armandom van Heldnom priredil največji svetovni proizvajalec tobačnih izdelkov Phillip Morris (pod njegovim okriljem so vsem dobro poznani cigareti Marlboro, L&M, Chesterfield …). Na tej zabavi smo lahko obiskovalci tekmovali tudi v vožnji s pravim Formula 1 simulatorjem. Po napornih 5 urah tekmovanja in izpadanja je prvo mesto osvojil … kdo drug kot Mike Vale. Na veliko srečo moj zelo zelo dober prijatelj.

Ferrari VIP lounge tik nad njihovimi boksi

Nagrada za zmagovalca je bila fantastična. Podaljšan vikend paket na dirki Formule 1 v Valenciji, vse zastonj: hotel, večerje, kosila, vstop do boksov, na stezo … vse to na povabilo Ferrarija in Phillip Morrisa. Neverjetno.

Priprave so bile več kot v stilu ...
O gurmanskih užitkih na Formuli 1 se bom razpisal drugje, tole pa le za predstavo, kaj so anm ponujali v lounge-u

Po nenormalno neprijetnem zapletu z Air France, ko so nas po njihovi krivdi pustili čakati na letališču v Parizu kar 7 ur, nas potem peljali v Barcelono in šele od tam v Valencijo … poleg tega pa seveda izgubili še vso našo prtljago, ki smo jo dobili šele po dveh dneh, smo prispeli v Hotel Melia, ki se nahaja 5 min stran od dirkalne steze. Seveda so nas tja pripeljali s posebej za nas naročenimi VIP Shuttle Busi z osebnimi šoferji. Preseravanje do daske 🙂

Žurali smom ga v najboljših klubih v Velenciji, a o tem raje ne bom preveč pisal ... 🙂

Kot se seveda za dve tako močni blagovni znamki kot sta Ferrari in Phillip Morris spodobi, so nam na samem dirkališču ponudili največ kar je sploh možno. Njihov VIP lounge se je nahajal neposredno na Ferrarijevimi boksi … res tik nad njimi … in je ponujal vse tisto, o čemer po navadi le sanjamo. Odlična hrana, najboljše izbrane pijače, dekleta za zaljubit, prijetna glasba, prijetna klima, non-stop dogajanje, druženje s Ferrari drikači, najnovejša high-tec tehnologija … Vsak dan smo prišli tja okoli 11 ure dopoldan in brez problema “zabili” ure vse do poznega popoldneva.

Naš pogled na stezo in bokse
Alonso. Kratek klepet, podpisovanje, same luštne punce v prvi vrsti 😉

Doživetje Formule 1 je nekaj spektakularnega. Je razvajanje vseh čutil. Prav vseh. Ko pa k temu dodamo še razvajanje, ki sta ga nam ponudla F & PM, pa ostanem sploh brez besed. Še enrakt iskrena zahvala Valetu za povabilo. Bilo je fantastično, nepozabno in vredno ponovitve … this time it is on me! 🙂

V boksih ...
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Vse kar moraš vedeti o potovanju v Južno Afriko!

Južna Afrika je znana tudi kot afriška Švica, torej je najbolj razvita država na...

OK, zdaj sva se pa zataknila.

A veš tisto, ko srečaš nekoga in naredi tako slab prvi vtis, da ti...

Art je varnostnik pri budi

Danes je naš 12. dan na poti. Imamo jih še 40. Otroka se privajata...

Najlepši črni nasmeh. (Myanmar trek, 3. del)

“Neverjetni so,” je rekla Katka in iz kričečih zvočnikov poskušala ujeti item. “Glavnega meniha ni...

Predlog potovanja: roadtrip po Islandiji!

Ob prihodu domov iz Islandije sva si rekla: moramo priti kmalu nazaj! In če...

Wakatobi (3. del) – Tomia. Vse, kar sva iskala.

O Wakatobi otočju bi lahko pisal spise, romane, sonetne vence. Je eden tistih kotičkov...

Utrinki

Komentarji

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime