Trenutno smo doma

Izbranih 5

Vse lepo na Povsod je lepo.

Bolj kot se “fijakava” po naši Sloveniji gor in dol, bolj ugotavljava, da nimava pojma. Prvič, vedno se izgubiva in prideva v kakšen kraj, za katerega slišiva prvič in ga po možnosti ne znava niti pravilno naglasit. Drugič, vedno naju preseneti pogled na kaj tako noro lepega, da razmišljava o spremembi imena bloga v “povsod je lepo, a doma je najlepše”. In tretjič, ugotavljava, da se ne znajdeva najbolj. Pogosto se nama namreč zgodi, da se vrneva iz potepa po enem delu Slovenije, pa se potem javi kdo na najini Facebook strani v stilu: “Ja pa kaaaaaj nista povedala, da sta bila pri nas?! Drugič si morata nujno pogledat to-pa-to in to-in-ono, pa nujno poskusit tisto-najboljšo-jed in če rabita za prespat imamo slučajno mi doma apartmarje in vama  brez težav odstopimo kakšno sobico.

Brez dvoma je večina krivde na najini strani, a četudi se pred odhodom na določen del Slovenije aktivno spopadeva z g. Googlom, nama pogosto tisto najlepše in morda najlepše preprosto zamolči. Turistično informacijski centri so sicer zelo luštna zadeva in dekleta in fantje tam zelo ustrežljivi, a tudi tukaj se predstavijo po navadi tiste turistično najbolj zanimive in privlačne stvari. Najlepši čebeljnjaki, mamica, ki sama goji okusne buče in butični apartmaji bogu-iza-nogu pa ostanejo skriti.

IMG_6444

Predstavite se na Povsod je lepo.

Do konca jeseni bova intenzivno raziskovala Slovenijo. Po dolgem in počez. Hočeva priti v vsako njeno poro. In ker ste v vsaki njeni pori doma prav vi in vi veste, kje je najboljše kosilo, morda imate odveč kakšno namestitev za noč ali dve, najlepši čebelnjak, najslajši bezgov sok ali pa največjo gugalnico na našem planetu … bova vesela vašega povabila in lepo se bova oddolžila.

Ker si vse, kar je lepo, zasluži, da za to zve čim več lepega željnih, bova vse to vključila v najine prispevke. Če boste želeli, bova bralce usmerila tudi na vašo spletno stran, naredila še kakšno ekstra fotografijo in naslednjič k vam pripeljala še vso najino sorodstvo do 7. kolena.

Če bi torej želeli na Povsod je lepo predstaviti tisto lepo, kar skrivate doma, nama pišete na mic(at)povsodjelepo.com ali pa se oglasite na najini Facebook strani.

Luštno bo! 🙂

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Roadtrip: Provansa potopis

Pa je prišel naš težko pričakovani roadtrip! Zakaj smo se odpravili ravno sem, ste...

Nocni lov na anakonde …

Verjetno pika na i tega potovanja. Tako v predhodnem nacrtovanju, samem izkustvu tukaj, kot...

Wakatobi otočki (Indonezija) – vodič.

Mogoče ste že kdaj slišali, da ima Indonezija preko 17.000 otokov. Nekateri so zelo...

Kam se ne bi vrnila?

Doma sva dobra dva tedna. In čeprav se vam zdi, da se v zadnjih...

V dvoje je lepo, ampak v troje je baje...

Dolgo se nisva oglasila. Ob občasnih potovanjih je služba postala najbolj pomemben projekt najinih...

Tajska hrana: 2. del

A veš tisto, ko misliš, da imaš letalo iz Bangkoka v Indonezijo v nedeljo...

Utrinki

Komentarji

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime