Kupite letalsko karto s Predplačniško Visa kartico!

Pri Novi KBM vsem, ki želite plačevati na obroke enostavno, diskretno in ugodno ponujajo, da nakup opravite s plačilno kartico z odloženim plačilom Mastercard ali Visa, o številu obrokov pa se odločite kar preko telefona, tako da odgovorite na Varnostni SMS. S kartico nakup plačajte, s telefonom izberite število obrokov.

Če pa potujete (Juhuhuhu! :)) in želite porabiti le toliko kolikor imate, pa se odločite za Predplačniško Viso. Omogoča varno plačevanje na potovanjih, saj porabite le toliko, kolikor naložite.

Olepšajte svojo plačilno kartico z motivom iz vašega popotovanja! Midva sva si ju že!

Svojo plačilno kartico si lahko oblikujete, tako da nanjo naložite svoj najljubši motiv. Kartic enostavno oblikujete v aplikaciji OBLIKUJ SVOJO KARTICO! ali se oglasite v najbližji poslovalnici Nove KBM. Tako bo vaša plačilna kartica drugačna, opazna in prepoznavna.

12375109_1061331547232178_8522827761653809243_o

 

Da bodo vaša potovanja brezskrbna …

… si pravočasno priskrbite:

  • Plačilne kartice, ki vam omogočajo enostavno brezgotovinsko poslovanje.
  • Varnostno SMS sporočilo, da boste vedno na tekočem o vsaki transakciji z vašo plačilno kartico doma ali v tujini. Tako boste v primeru poskusa zlorabe kartice lahko nemudoma ukrepali.
  • Zavarovanje kartic in osebnih predmetov.* S plačilom enkratne premije omilite posledice izgube ali kraje torbice in denarnice s plačilnimi karticami Nove KBM, osebnimi dokumenti ter ključi stanovanja ali avtomobila.
  • Sef, da bo tisto, kar je za vas vredno, res na varnem.

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.