Trenutno smo v Sloveniji

Azija

Ko Samui. Primarij med tajskimi otoki.

Pravijo, da so vsi tajski otoki lepi. Ne bi vedel, sva obiskala šele prvega. Pravijo, da se splača obiskati otoke na vzhodni in na zahodni strani. Najbrž res, a za enkrat sva po 15 urah prisopihala šele do vzhoda. Pravijo, da eni ponujajo to, drugi nekaj povsem sedmega. Ne vem. Nama Ko Samui v tem trenutko ponuja ravno to, po čemer sva hrepenela zadnje tri mesece. Video z nasveti po Tajski najdeš tukaj: Tajska – video.

Ko Samui, Tajska.
Najin paradiž.

Turkizno morje, ki ob sončnem zahodu oponaša ogledalo. Sproščen otoški vibe, ki te nežno zbudi, opoldan s pivom položi v senco, zvečer pa ob zvokih gromozanskih palmovih listov zaziba v sanje. Očesu skrit podvodni svet, ki naju “na kavico” vabi vse glasneje in glasneje. In še …

En mesec imava. En mesec, da popijeva galone morske vode, da nama na glavo pade ducat kokosov in da se nama “zagabijo” na žaru okusno zapečene ribice. En mesec, da v morskem stilu zaključiva najino potovanje. En mesec.

Prejšnji prispevekPrva pomoč za potovanje po Aziji
Naslednji prispevekNerakotvorne skrbi.

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Sashimi? Sekunda, grem do akvarija.

Danes je 26ºC in nebo je modro. Brez ene same ovčice. Jutri bo stopinj...

Mnemba. En ar raja za snorklanje.

A veš, kaj mi gre na živce, ko berem kakšne popotniške bloge? Iščem najboljše...

Srečno in zdravo 2559!

Odštevamo. 10, 9, 8 ... In to so dnevi, ne sekunde. Tajska, Kambodža, Myanmar,...

5 zanimivih restavracij v Ubudu

Ubud je prava meka za za gurmane, mesnojedce in vegeterijance, vegane in presnojedce. Med...

Obisk

Začetek tedna sem preživel s Sheldonom. Zase pravi da je Kanadčan, čeprav izgleda, govori,...

Kam? Hrvaška ali Tajska!

"Pa vidva, gresta kam?" "Sva razmišljala o Tajski, ampak nama letos ne bo zneslo." "Aja, časovno?" "Ne,...

Utrinki

Komentarji

  1. Pozdravljena Katka in Mic, s partnerjem se odpravljava na Tajsko za darilo ob najini 50 letnici ( oba) in in imava na razpolago vsega skupaj 12 dni. Ker nisva v zivljenju veliko potovala, sva si pomagala z nasveti in tako sva odkrila vajin Povsodjelepo. Siper sta! Ogledala sva si tudi video, pa vseeno: ce je mozno dobiti od vaju plan poti, bi bila zelo hvalezna.

    Sla bi verjetno iz Zagreba v Bangkok, ostala tam dan ali dva, glede na vajin nasvet, potem pa na en otok, verjetno za vec ni casa. Zeliva si videt cim lepse morje, malo snorklanja, hrana, nisva samotarja, pretiran zur pa nama tudi nebi sedel… v mislih sva imela pattayo, ker je najblizja, pa od tam mogoce na kaksen izlet na bliZnji otok ali ko samui… fino bi bilo tudi kaj videt.. sploh pa je vse pkdrejeno vremenu, saj ne bi rada bila na dezju… sla bi lahko konec marca ali sredi aprila, odvisno od letalskih kart. Najlepsa hvala za pomoc!

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime