Trenutno smo v Sloveniji

Ko Samui. Primarij med tajskimi otoki.

Pravijo, da so vsi tajski otoki lepi. Ne bi vedel, sva obiskala šele prvega. Pravijo, da se splača obiskati otoke na vzhodni in na zahodni strani. Najbrž res, a za enkrat sva po 15 urah prisopihala šele do vzhoda. Pravijo, da eni ponujajo to, drugi nekaj povsem sedmega. Ne vem. Nama Ko Samui v tem trenutko ponuja ravno to, po čemer sva hrepenela zadnje tri mesece. Video z nasveti po Tajski najdeš tukaj: Tajska – video.

Ko Samui, Tajska.
Najin paradiž.

Turkizno morje, ki ob sončnem zahodu oponaša ogledalo. Sproščen otoški vibe, ki te nežno zbudi, opoldan s pivom položi v senco, zvečer pa ob zvokih gromozanskih palmovih listov zaziba v sanje. Očesu skrit podvodni svet, ki naju “na kavico” vabi vse glasneje in glasneje. In še …

En mesec imava. En mesec, da popijeva galone morske vode, da nama na glavo pade ducat kokosov in da se nama “zagabijo” na žaru okusno zapečene ribice. En mesec, da v morskem stilu zaključiva najino potovanje. En mesec.

Related Stories

Sorodne objave

Predlog potovanja: roadtrip po Islandiji!

Ob prihodu domov iz Islandije sva si rekla: moramo priti kmalu nazaj! In če...

Uvod v tvoje potovanje na Islandijo

Najpomembnejši podatek na začetek: 7-dnevno potovanje po Islandiji je bilo eno najinih najbolj zanimivih,...

Zamenjali Dominikansko za …

Takolele je. Dominikanska je lepa, modra in zelena in okusna. Ampak tri tedne, kot...

Potovanje v času korone

Da najprej položimo temelje in odženemo vse, ki so ponesreči zajadrali sem namesto na...

Prispeli!

Zdaj se učimo barve. Rdeč avto. Moder zamašek. Rumena banana. Kaj sva pa pričakovala...

Po 2 letih še samo 5 dni

Prvi znanilci, da gredo stvari na boljše niso sonce, odprti lokali in oglasi za...

Utrinki

Comments

  1. Pozdravljena Katka in Mic, s partnerjem se odpravljava na Tajsko za darilo ob najini 50 letnici ( oba) in in imava na razpolago vsega skupaj 12 dni. Ker nisva v zivljenju veliko potovala, sva si pomagala z nasveti in tako sva odkrila vajin Povsodjelepo. Siper sta! Ogledala sva si tudi video, pa vseeno: ce je mozno dobiti od vaju plan poti, bi bila zelo hvalezna.

    Sla bi verjetno iz Zagreba v Bangkok, ostala tam dan ali dva, glede na vajin nasvet, potem pa na en otok, verjetno za vec ni casa. Zeliva si videt cim lepse morje, malo snorklanja, hrana, nisva samotarja, pretiran zur pa nama tudi nebi sedel… v mislih sva imela pattayo, ker je najblizja, pa od tam mogoce na kaksen izlet na bliZnji otok ali ko samui… fino bi bilo tudi kaj videt.. sploh pa je vse pkdrejeno vremenu, saj ne bi rada bila na dezju… sla bi lahko konec marca ali sredi aprila, odvisno od letalskih kart. Najlepsa hvala za pomoc!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj