Papa Vietnam, kumusta Filipini!


Pogrešava morje. No, s kakšno pravico jaz tole govorim tebi, ki te je danes zjutraj podrlo sibirskih -5ºc, a ne? In prav nič s ne bi branila kuhančka in kakšne snežinke … na Filipinih!

Ko sva bila pred nekaj meseci izbrana med 16 zmagovalcev natečaja svetovnih popotniških blogov The Big Blog Exchange in kasneje bila zaradi logistično/finančnih zagonetk primorana nagrado prepustiti Nini Kogej, so k nama pristopili STA Potovanja in nama ponudili, da naju v zameno peljejo za mesec ali dva na Filipine. Juhuhu! In jutri končno letiva. Prek tajfuna Ruby bova v Manili pristala nekaj pred poldnevom.

Najin načrt za Filipine je sledeč. Najprej se bova dva dni v Manili družila z domačinoma, ki sva jih spoznala prek Instagrama. Za tem letiva na otok Palawan, kjer bova preživela božič in novo leto, januarja letiva na otok Cebu, od tam malce naokoli po čokoladnih otočkih, nato pa nazaj v Manilo in verjetno na sever “švicat” ob trekkingu. Tako nekako, na oko.

Upava pa seveda, da naju zanese še kam povsem izven poti. 🙂

Želiš tudi ti na Filipine?

Pridi! STA Potovanja ima super akcijo, kjer lahko iz Milana v Filipine letiš za super 489 €! To je desetkrat manj, kot stane 10 let star Renault Clio, ki vsako leto izgublja na ceni in si vesel samo tistih prvih pet dni, ko ga kupiš. Filipini pa … izkušnja, ki bo ostala za vse življenje. 😉

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on “Papa Vietnam, kumusta Filipini!

Leave a Reply

Your email address will not be published.