Piševa knjigo “100 popotniških nasvetov”

Na kratko. In jedrnato. V sodelovanju z STA Potovanja sva se  lotila priprave e-knjige, v kateri bova zbrala 100 popotniških nasvetov. Čeprav se modreci iz vseh strani oglašajo, da “Takšne knjige ne smeta djati zastonj!” ali pa da “Od tega lahko super zalužita!”, je najina želja (in pogoj), da je knjiga v svoji končni obliki navoljo brezplačno.

Po 11 mesecih potovanja sva v svojih zapiskih izbrskala precej nasvetov, takšnih in drugačnih, zabavnih, resnih, konkretnih in tudi malce bolj splošnih. A ker več glav vedno več ve, potrebujeva tukaj tvojo pomoč. Potrebujeva namreč še nekaj koristnih nasvetov za v knjigo. Imaš morda ti kakšnega na zalogi? Morda kaj v zvezi z lokalnimi prevozi, s prehrano ali zdravjem, s pakiranjem? Z vizami, menjavo valut? Karkoli. Karkoli se ti zdi, da bo prišlo prav vsem popotnikom.

Izmed vseh prispelih nasvetov, bova izbrala nekaj najboljših (beri: najbolj koristnih) in jih tudi lepo nagradila! Nagrada? Poleg samoumevne omembe v knjigi, vam bo STA potovanja podaril tudi odlično kavico na terasi njihovega cafe-ja. 🙂

Vzami si minutko svojega časa, razmisli in nama prek spodnjega obrazca pošlji tisti popotniški nasvet, ki je tebi prišel najbolj prav!

Si za? Pošlji nama svoj popotniški nasvet!

No Fields Found.

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on “Piševa knjigo “100 popotniških nasvetov”

  1. Tisti, ki so vama rekli, da knjigo ne smeta dajati brezplačno, verjetno niso prebrali knjige Brezplačno, katere avtor je Chris Anderson.
    Tudi brezplačno je lahko zelo dober biznis (Google, Yahooo,…)

    Ne vem sicer kakšen dogovor imata s STA, ampak ja bi ta priročnik nudil izključno na svoji spletni strani.

  2. Bomo jim poslali knjigo! 🙂
    Za STA pa mislim, da bo kar OK, da tudi tamponudijo download priročnika! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.