Qatar Airways – 6. april!

Če me položi bolezen, zadane ljubezen ali preskočim celo serijo misli, ker si ne upam priznati, da sem “mogoče zajebal”, misel na nekaj tam daleč ostaja. Močno v meni.

Qatar Airways (eden največjih konkurentov pri nas malce bolj poznanim Emirates), ponudnik luksuznih letalskih prevozov na večino najbolj priljubljenih destinacij pretežno po Aziji, v aprilu praznuje prav posebno obletnico – odprli so letalsko linijo s svojo stoto destinacijo (mesto Aleppo v Siriji). Ja, v kar 100 mest lahko že poletite z njimi. Njihova baza je sicer v Dohi, v Katarju, nam najbližje pa jih ujamete v Munchnu, Trevisu, Milanu.

Torej, vsi, ki želite izkoristiti njihovo dobro voljo in nekaj milijonov evrov vloženih v promocijo te obletnice, odjadrajte na www.qatarairways.com, prijavite se in nato:

 • sodelujete v žrebanju za brezplačne vozovnico za dve osebi kamorkoli si boste zaželeli. Teh paketov bodo podarili 100
 • 6. aprila pa boste imeli ekskluzivno priložnost, da dobite letalske vozovnice po izjemno znižanih cenah in sicer za destinacije Sejšeli, Maldivi, Bali in Melbourne.

Nekako velja, da za oddaljene azijske destincije, tam od Singapurja dalje, veljajo cene letalskih kart za nizke, če boste zanje odšteli manj kot 650 eur. No, to je nekako sprejemljiva cena. Za tole Qatar akcijo 6. aprila pa se govori, da naj bi bile cene za te destinacije okoli 350 eur. Noro, ne?

Jaz sem že v stanju pripravljenosti. 🙂

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

5 Comments on “Qatar Airways – 6. april!

 1. Terms and Conditions
  Travel between: 1st May and 10th June 2011 (all travel completed by 10th June)

  eh, služba 🙁

 2. Aha, aha, nisem prebral tega. Zanimivo. Jah, bo treba pa kr it :))))

 3. Ja p…. Niso mogli startat en teden prej??:)

 4. Emm, za prvomajske mi ponuja najnižjo karto Trst-Bali za 1043 EUR. Okej, potem pa akcija “2-za-1” in pridem na 520 EUR na karto. Ni ravno 350 EUR … al spet kaj narobe gledam/delam? 🙂

 5. Ful je boljše, ce pocakaš, da bo res 6. april 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.