Venezuela: The Movie

Pa mi je uspelo. Končno. Na potovanju v Venezueli sem s kamerco pridelal nekaj manj kot 4 ure posnetkov. Čeprav so me vsepovprek svarili, da še fotoaparata ni varno kazati v javnosti, mi niso prišli preveč do živega. No, priznam, da sem bil na trenutke totalno prestrašen, ampak … jebat ga!

Naslovnica za Venezuela: The Movie. Hihihihi

Tukaj je. Venezuela: The Movie. 15-minutni filmček o našem dvajsetdnevnem potovanju. Vse od “The murder capital of the world” Caracasa, preko mirnega, a domačega Cora, do adrenalinskih doživetij sredi Andov v mestecu Merida, pa nočnega lova na anakondo, lovljenja piranj in seveda za konec še Karibsko morje. Slika pove več kot tisoč besed … in če se premika, še toliko več.

httpv://www.youtube.com/watch?v=aQv6FEc0b9o

S tem zaključujem napajanje bloga z detajli o preteklem potovanju. Uradno sem potegnil črto, a v glavi so se stvari premaknile v nove razsežnosti. Razmišljam še bolj divje, predrzno in popolno. Srečen sem, ker imam pri tem razmišljanju prijatelja, s katerim delim tudi tiste najgloblje občutke, strahove, pričakovanja, sanje … 2012, za vsako ceno!

Rad delim misli z vami, zato povsodjelepo.com postaja moj sopotnik. Vedno in povsod. Hvala vsem za podporo!

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

7 Comments on “Venezuela: The Movie

 1. hehe zanimivo si posnel vaše popotovanje, zeleno kliče zeleno….narava je čudovita, ste pa najjači v divjini in s tistimi čudno velikimi kačami! tud jst bi se vrgla v tiste valove na koncu videja ;))) uživi še naprej!

 2. oohoho koga jst vidm v filmčku.. Klemen,ti si pa doživel pravo dozo adrenalina! in za tako orjaško kačo ste se odločli it brezskrbno podit ponoči!? Zgleda da ste mel noro fajne počitnce.:)

 3. hermina, hvala. vem, da filmček sam po sebi ni niti blizu kvaliteti, vem pa, da ne bo večjega užitka, kot to pogledati enkrat čez 5, 10 ali 50 let 🙂

  polona. super je blo. vsaka izkušnja prav posebno doživetje. memories 🙂

 4. o bed,a ste lahko taki debili in se izživljate nad kačo?? Me zanima kako bi blo vam, da bi vam tko nekdo delu…filmčk je ok samo od 9min naprej pa poraz od poraza,ZELO NEODRASLO!!!

 5. Ves kako je to. Te ekipe ki dol vodijo na trekking ubistvu te kace resujejo pred domacini veleposestniki, ki te kace lovijo in ubijejo, da jim ne delajo skode na zivini. Mi smo njo potem peljali kaksn km dol po cesti in jo spustili na drugo stran ceste, tam kjer ni posesti.

  Valda pa razumem tvoje mnenje.

 6. Tudi sam bi odšel na tako potovanje. Kaj so ceste res tako ozke ali samo tako zgleda in videa?

 7. aljoša, ceste so takšne in drugačne 🙂 bolj kot se pomikaš na podeželje, bolj je vse “priložnostno”. in kako širina cest vpliva na tvojo določitev? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.