Trenutno smo doma

Main

Pustil sem koscek srca. Ponovno!

Nerad zacenjam nove stvari. Raje imam misli nanje, priprave in planiranje. Ko je enkrat stvar v pogonu, je pripisana koncu. Ko se zacne, stejes dni do njenega konca. Ko jo planiras, stejes dni, do njenega zacetka. Meni je ljubse slednje.

Zadnji pogled na Karibsko morje in mestece Choroni. Vem, da se se srecava ...

Danes je nas zadnji dan. Zadnji dan od jutra do vecera v Venezueli. Jutri nas airport transfer nalozi v nasi posadi in nas odpelje na 5 ur dolgo pot na letalisce v blizini glavnega mesta Caracas. Znova smo se mu na siroko izognili. Pravijo, da je tako najbolje. Rad imam nevarne zadeve, tezke, naporne in nepredvidljive. A nikakor ne, ce je edina nevarnost povezana s kriminalom. Razumem jih, ni jim lahko. A to se ne pomeni, da se jim morem izpostavljati.

Skratka, da ne zaidem. Poslavljam se. Od vsega kar vidim, slisim in obcutim. Ne znam spansko, pa tudi s pticami, morjem in palmami ne znam govoriti … pa vem, da me razumejo. Vselej ob slovesu pustim na mestu del sebe. Tudi tokrat ni prav nic drugace. Tezko mi je, a caka me novo planiranje. Moje najljubse opravilo. Odstevam do zacetka novega odstevanja.

httpv://www.youtube.com/watch?v=oQjaMEsqeEI

Iskrena hvala vsem 1079-im, ki ste v casu nasega potovanja obiskali moj blog. Cenim vase spodbudne besede, cas in zanimanje. KO pridem domov, pripravim se video povzetek potovanja, obljubim. Bo lepo 🙂

Povsod je lepo!

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Na Veliki planini … zakaj me to spominja na...

Pa je lep dan in je FaceBook. Ja, priznam, da bi brez slednjega bil...

Letalska karta za okoli sveta

Večkrat sem že slišal o njej. O letalski karti za okoli sveta. V nekako...

Dokumenti za potovanje. Vsi!

Marsikdo naju je v zadnji tednih, odkar sva doma, vprašal, kako sva vedela kdaj...

Jan gre na Japonsko!

Mogoče se ga spomnite iz Lepopisa, ko sta s punco pripravljala zabavne stripe, na...

Zeleno, ki te ljubim zeleno

Keralo za enkrat doživljam kot zeleno-modro oazo sredi sivih mest in s hrupom prepojenih...

Knjige v žilo! Najboljše, kar sva prebrala …

Knjiga. Beseda, ob kateri oba pristriževa ušesa in tematika o kateri sva se pripravljena...

Utrinki

Komentarji

  1. Ampak je po svoje lepo… puscati delcke srca po svetu. Tako je pravzaprav vse okoli tebe malo po malo dom. Takole mislim v tem veceru v Portu, kjer…ja, puscam koscke srca. Tako kot dan prej v Lizboni, pa Fatimi, pa… nekoc davno tudi v Venezueli.

  2. ja, se strinjam. povsod je lepo 🙂
    je pa tezko ko prides domov in je poterbno zacetk spet razmisljat “po nase”. jst osebno se kr naenkrat pocutim precej osamljenega …

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime