Spet smo doma

Azija

Katjuša in Dimitrij

… bežita iz še enega mesta, ki so ga s prijemi modernih strategij koloniziranja napadli Rusi. Ruska imena restavracij, meniji v ruščini, prodaja marihuane v ruščini, povabila na pivo v ruščini, prodaja vsega-in-še-več iz krokodilje kože v ruščini, riganje v ruščini, prdenje v ruščini.

Grda beseda, rodi grdo besedo. In preden, da se preimenujeva v zgornji imeni, beživa iz mesta Mui Ne 15 ur severno v mestece Hoi An.

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Sorodni prispevki

Sorodne objave

Kmalu nova e-knjiga: 30 azijskih idej za tvoj bucket...

Toliko divjih, norih, izjemnih stvari si želiš doživeti, kajne? A kako, ko pa so vse...

Wakatobi (3. del) – Tomia. Vse, kar sva iskala.

O Wakatobi otočju bi lahko pisal spise, romane, sonetne vence. Je eden tistih kotičkov...

“A vaju je kej strah?” – Še 5 dni

Na kavi. Random na ulici. V službi. Pri familiji. V lekarni. Štacuni. Tolikokrat, da...

Wakatobi otočki (Indonezija) – vodič.

Mogoče ste že kdaj slišali, da ima Indonezija preko 17.000 otokov. Nekateri so zelo...

Utrinki iz Muong Ngoia

Vsak dan zmanjka elektrike. Prvi dan smo jo pogrešali skoraj cel dan, včeraj je...

Knjige v žilo! Najboljše, kar sva prebrala …

Knjiga. Beseda, ob kateri oba pristriževa ušesa in tematika o kateri sva se pripravljena...

Utrinki

Komentarji

  1. živjo,
    torej Mui Ne je bil ali Ni bil vajin Highlights? Potujem iz S na J in malo časa čeprav 30dni ker želim iti tudi na con dao in phu quoc..zanima me če sta bla na obeh keri je bl eksotičen lepši morje obala itd v kompl…zanima me leti-je bolje glavne notranje lete na otoke in iz sredine otoka do ho chi minh rez. že pred potjo ali se odločati sproti ali morda čim več busa…sta bla Pongh Nha…tam je 9h bus nočni-tudi spalni? ti to naredijo v hostlih ali je možno preko int.-in če to drži ali bolje iti na postajo par dni prej…verjetno hostli bolje sproti ker so ceneje razni prvi in zadnji dan oz. ko prideš iz leta da ne iščeš.hvala se priporočam še za kšn info.

  2. Hej! Sori, tole je najbrž zelo prepozno. :/ Ne, Mui Ne nama ni bil všeč, preveč ruski je bil. Tudi Con Dao nama niso bili najbolj všeč, ker je bilo takrat res slabo vreme in tudi plaže so bile malce neugodne. Mislim da so Phu Quoc veliko lepši, čeprav ne morem reči iz prve roke, ker midva nisva bila.
    Za Pong Nha nimam informacij, ampak sem sigurna, da jih najdeš na netu. Midva sva se na tistem potovanju kar sproti odločala, je pa res, da če veš, daboš letela in da veš datume, ni nič narobe jih kupiti prej. Meni so bili spalni busi udobni, ker sem dovolj majhna za posteljo in sem lako spala. Midva sva bookirala buse v agencijah ali na glavnih postajah kak dan dva prej.

Odgovori

Vnesi odgovor
Vnesi ime