Katjuša in Dimitrij

… bežita iz še enega mesta, ki so ga s prijemi modernih strategij koloniziranja napadli Rusi. Ruska imena restavracij, meniji v ruščini, prodaja marihuane v ruščini, povabila na pivo v ruščini, prodaja vsega-in-še-več iz krokodilje kože v ruščini, riganje v ruščini, prdenje v ruščini.

Grda beseda, rodi grdo besedo. In preden, da se preimenujeva v zgornji imeni, beživa iz mesta Mui Ne 15 ur severno v mestece Hoi An.

Vpiši svoj komentar ...

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on “Katjuša in Dimitrij

  1. živjo,
    torej Mui Ne je bil ali Ni bil vajin Highlights? Potujem iz S na J in malo časa čeprav 30dni ker želim iti tudi na con dao in phu quoc..zanima me če sta bla na obeh keri je bl eksotičen lepši morje obala itd v kompl…zanima me leti-je bolje glavne notranje lete na otoke in iz sredine otoka do ho chi minh rez. že pred potjo ali se odločati sproti ali morda čim več busa…sta bla Pongh Nha…tam je 9h bus nočni-tudi spalni? ti to naredijo v hostlih ali je možno preko int.-in če to drži ali bolje iti na postajo par dni prej…verjetno hostli bolje sproti ker so ceneje razni prvi in zadnji dan oz. ko prideš iz leta da ne iščeš.hvala se priporočam še za kšn info.

  2. Hej! Sori, tole je najbrž zelo prepozno. :/ Ne, Mui Ne nama ni bil všeč, preveč ruski je bil. Tudi Con Dao nama niso bili najbolj všeč, ker je bilo takrat res slabo vreme in tudi plaže so bile malce neugodne. Mislim da so Phu Quoc veliko lepši, čeprav ne morem reči iz prve roke, ker midva nisva bila.
    Za Pong Nha nimam informacij, ampak sem sigurna, da jih najdeš na netu. Midva sva se na tistem potovanju kar sproti odločala, je pa res, da če veš, daboš letela in da veš datume, ni nič narobe jih kupiti prej. Meni so bili spalni busi udobni, ker sem dovolj majhna za posteljo in sem lako spala. Midva sva bookirala buse v agencijah ali na glavnih postajah kak dan dva prej.

Leave a Reply

Your email address will not be published.